468-60.png

Üdvözlet

Felhasználónév vagy Email:

Jelszó:
[ ]
[ ]
[ ]

Közelgő Események

Nincs közelgő esemény
Nincsenek események a hónapban.

HKSCPSV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Keresés Énekverseny Portál

friss fórum-hozzászólások

Még nincs bejegyzés

Címkefelhő

Gyakran Ismételt Kérdések

FELHASZNÁLÓI FELÜLET

Mit jelent a tesztüzem és meddig tart?
A portál a régi alapjaiból épül újjá, az eltelt évek alatt a keretrendszer egyes részei fejlődtek, vagy átalakultak, más funkciók elavultak. A keretrendszer jelenleg is sok ismert hibával rendelkezik, és bár ezek javításán dolgoznak a készítői, előfordulhat, hogy a portál működésében is problémát okoz.
Az esetleges hibák jelzése most tesztüzem alatt különösen fontos, köszönettel veszünk minden észrevételt ezzel kapcsolatban.
Hová tűnt a profilképem és mi ez az ábra helyette?
Technikai okból a korábbi regisztrációnál feltöltött avatarok, profilképek már nem érhetőek el, de hogy meg legyenek különböztetve a felhasználók, az email címből generált úgynevezett gravatar került beállításra, mely természetesen új profilkép feltöltésével lecserélhető.
Korábban nem ez volt a beállított nevem, miért változott meg?
Szintén technikai oka van. A portál alapjául szolgáló keretrendszer belső szerkezete változott, mely megköveteli, hogy ezek is teljesen egyediek legyenek, így ezt át kellett hidalni, pl úgy hogy egy _ került a név végére.
Volt aláírásom, az hová tűnt?
Az aláírások használata meg lett szüntetve. Egyrészt az előbb említett belső szerkezetei változások miatt már nem lehetett a korábbiakat probléma mentesen felhasználni, másrészt az aláírás visszaélésre, pl kéretlen reklám vagy kártékony linkek elhelyezésére adott lehetőséget, így biztonsági okból le lett tiltva.
Miért olyan a színvilág, mint már szinte minden oldalé?
Sajnos a korábbi portál sablon nem követte a keretrendszer és a webes szabványok fejlődését, így azt nem lehetett a mostani változathoz felhasználni. A néhány elérhető sablon közül ez felelt meg leginkább a portál igényeihez. Elképzelhető, hogy később lesz ebben kisebb-nagyobb változás, személyre szabási lehetőség, de egyelőre a funkcionalitás visszaállítása volt az elsődleges szempont.
A portál szövege miért nem egységes? Még angol szöveget is látni...
Az oldal keretrendszere egy eredetileg angol nyelvű, folyton fejlődő alapból és hozzá különböző kiegészítőkből áll, hogy a kívánt funkciókat el tudja látni a portál (pl fórum, linkek, eseménynaptár). Ezek fordítói is sokfélék, így a kifejezések, szavak is eltérhetnek vagy akár hiányozhatnak is. Az ilyen jellegű hibákat köszönettel vesszük a kapcsolati űrlapon jelezve.
Kérdésem van, kinek írjak a kapcsolattartók közül?

Új privát üzenetnél, vagy a kapcsolat űrlap esetén jelenleg a következő két címzett közül lehet választani:

  • webmester: ide várjuk a portál felületével kapcsolatos észrevételeket (pl hibásan működik valamelyik funkció, vagy hibás a megjelenítés, hiányzik a fordítás, hasonló technikai problémák)
  • Admin1: közösségi élettel kapcsolatos és szakmai irányú észrevételek (pl. szabályzatok, fórum-ügyek, az énekverseny témájához kapcsolódó tartalmi dolgok)

A PORTÁL HASZNÁLATA

Biztonságban vannak a személyes adataim?
Természetesen, lásd: adatvédelmi és jogi nyilatkozat
További kérdések hamarosan...
© 2007 - 2019 Énekverseny Portál    Adatvédelem    Oldal tetejére ugrás ↑
e107 Theme by veskoto